Startweekend 2019 MK

Dit jaar organiseren we opnieuw een feestelijke start van het komend seizoen voor de Maranathakerk. Op zaterdag 7 september wordt een Amerikaanse BBQ

Startzondag 2019 JK

Op 15 september zal de startzondag worden gehouden in de Jeruzalemkerk. Na de kerkdienst, die om 9.30 begint, gaan we naar het Bernoulliplein.

Een nieuwe start

Het bruist weer op de Wittenberg, de zomer is voorbij en een nieuwe lichting studenten van Een Jaar Wittenberg is weer begonnen, samen met bekende en nieuwe leden van de leefgemeenschap!

Hereniging NGK-GKV

De Regiegroep Hereniging NGK-GKv geeft maandelijks een nieuwsbrief uit. Hiermee willen we gemeenten en gemeenteleden informeren over ontwikkelingen in het proces van hereniging van de twee kerken.

Studentenhuis

Christelijk studentenhuis ‘de Prunus’ in Groningen zoekt nieuwe bewoners! Ga je na de zomer studeren in Groningen en ben je op zoek naar een kamer?

Sterven en dan…?

Een praktisch boekje met geestelijke en praktische vragen die naar voren komen rondom het sterven.