Missionair studentenwerk

Missionair studentenwerk in Groningen
In onze stad hebben we op een bevolking van 200.000 inwoners 50.000 studenten. Het christendom is hier ondertussen een minderheidscultuur geworden.

DORCAS Voedselactie

Heel Nederland geeft tijdens de Dorcas Voedselactie

Supermarkten, kerken, kinderen en ontzettend veel klanten in de winkel. Heel Nederland geeft tijdens de Dorcas Voedselactie.

Vergeving

23 november 2018 TUA-dag over ‘vergeving’

Op D.V. vrijdagmiddagmiddag en -avond 23 november houdt de Theologische Universiteit Apeldoorn haar jaarlijkse TUA-dag. Thema dit jaar is ‘vergeving’.

Acties!

Actie wasdroger voor het tehuis

Heel blij zijn we met de giften die inmiddels zijn binnengekomen t.b.v. de wasdroger!  In de vorige Echo is o.a. al een oproep gedaan voor het sponseren

Congres

Congres ‘Schuring tussen kerkrecht & arbeidsrecht’ wil antwoorden en richting voor verdere bezinning geven

Samen

Dat geloven wij. Want God geeft mensen aan elkaar om samen dichter bij Hem te komen. Het maakt niet uit of je een beperking hebt: Hij wil iedereen gebruiken en een plek geven in zijn gemeente.