Kringen

Taakgroep kringen heeft voor het nieuwe seizoen weer mooie dingen op stapel staan.

Ook al zijn er beperkingen in het samenkomen, kringen kunnen in de zaaltjes in de kerk terecht. Hiervoor kun je contact opnemen met de koster.

Op de website bij de gesprekspapieren 2020-2021 kun je de materialen vinden:

  1. ‘Adieu God’ Nav het programma van de EO heeft Rein Kremer bij 5 afleveringen een gesprekspapier geschreven + een inleiding. Mooi om met je kring hier eens over door te spreken. Een hele andere manier om met elkaar eens te spreken over keuzes die je maakt in het leven.
  2. In 4 tijdsblokken gaan we in de preken dit seizoen bezig met verschillende onderwerpen. Dmv de hand-outs kun je hier ook in kleine kring over doorpraten en denken. Het eerste onderwerp wat start in oktober gaat over het Onze Vader.
  3. Zelf -en met plezier- de bijbel lezen. Bram en Marlies Luteijn (Hoeksteen) hebben een mooi eigentijdsproject ontworpen. Je kunt je hiervoor opgeven bij de leden van de taakgroep. Aan de hand van vragen en opdrachten ga je zelf ontdekkingen doen  en we verwachten dat dat een plezierige ervaring is. De bedoeling is om eerst zelf de les te doen. Vervolgens kun je hier per les over in gesprek gaan met een kleingroepje. Dit mag een bestaande groep zijn maar wanneer je je opgeeft kunnen wij ook groepjes maken van ongeveer 4 mensen. In zo’n klein groepje kun je toch fysiek bij elkaar komen als je wilt maar je kunt je ervaringen ook delen via bijv. groeps-beeldbellen van whatsapp oid.

Het idee is om weer nieuwsgierig te worden naar wat God ons  te vertellen heeft in Zijn Bijbel.

Wil je meedoen? Geef je op!

  • Voor een kring over Adieu God 5 papieren
  • Voor een kring over het Onze Vader 4 handouts
  • Voor het project Zelf -en met plezier- bijbellezen10 lessen

Wil je zelf een kring opzetten voor een bepaalde doelgroep bv. een studentenkring, jonge moederskring, niet-kunnen-werkenkring, een specifiek onderwerp kring.? Neem dan ook contact met ons op, we  willen je graag ondersteunen.

Voor al je vragen opmerkingen,  ideeën en opgaven mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of app naar Ans Boven (06) 48 51 56 93  

28
apr
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

28
apr
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

28
apr
Jeruzalemkerk
Tijd: 16:30

05
mei
Maranathakerk
Tijd: 09:30

05
mei
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30