Nieuwsbrief 24

Nieuwsbrief van Frans van Aken over zijn werk bij Athletes in Action.

 

Nieuwsbrief 24 Frans van Aken

Beste familie en vrienden,

We leven in een bijzondere tijd. Iets wat we ons de rest van ons leven zullen blijven herinneren: het jaar 2020, de ‘coronavakantie’ noemen onze kinderen het. Het gewone leven, maar dan totaal anders(om). Back to basics.

Als gezin doen we alles samen en proberen we ons om ritme en doel te behouden. Prachtig en soms beklemmend. En toch realiseer ik me: wat hebben we veel! We kunnen leven in een prachtig huis met tuin, we hebben eten en drinken genoeg, de kinderen doen hun schoolwerk thuis, Anja en ik werken vanuit huis ‘gewoon’ door en wat fijn dat we kunnen videobellen met onze geliefden. Het maakt ons zo dankbaar!

Terug naar de basis, ook geestelijk, naar de bron: God. In Zijn aanwezigheid zijn, om de liefde van de HEER te aanschouwen (Psalm 27:4) is het enige wat telt volgens David. Ondanks alle omstandigheden in Zijn nabijheid zijn, daar is rust en vrede. God zorgt voor ons en in dat vertrouwen mogen we leven. Hij is altijd dezelfde, gisteren (zie nieuwsbrief), vandaag en morgen!

We bidden dat een ieder van jullie Gods aanwezigheid mag ervaren. Laten we tijd in onze agenda maken om juist in deze coronavakantie bij God te zijn.

Hartelijke groeten van ons allemaal,
Frans, Anja, Nataël, Matthias, Elin en Jonah

[ Lees hier de volledige nieuwsbrief ]

28
apr
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

28
apr
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

28
apr
Jeruzalemkerk
Tijd: 16:30

05
mei
Maranathakerk
Tijd: 09:30

05
mei
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30