Wij geloven in Gods liefde. Voor iedereen die Jezus wil volgen. Dat geeft ruimte om te leven en biedt perspectief voor de toekomst.

Hou je van God, dan hou je ook van mensen. Dan laat je horen en zien wat het betekent om Jezus te volgen.

Als je vol bent van die liefde, dan wil je steeds meer weten van dat goede nieuws. Zo groeien we persoonlijk en als gemeente in geloof.

Kinderkerstfeest liedjes

Liedjes Kinderkerstfeest 2018

Alvast liedjes oefenen voor het kerstfeest op 24 december? Kijk gauw verder!

Winter dus schaatsen!

De dagen worden korter en buiten wordt het kouder dus….. de schaatsen mogen uit het vet!

Een nieuwe start

Het bruist weer op de Wittenberg, de zomer is voorbij en een nieuwe lichting studenten van Een Jaar Wittenberg is weer begonnen, samen met bekende en nieuwe leden van de leefgemeenschap!

Hereniging NGK-GKV

De Regiegroep Hereniging NGK-GKv geeft maandelijks een nieuwsbrief uit. Hiermee willen we gemeenten en gemeenteleden informeren over ontwikkelingen in het proces van hereniging van de twee kerken.

Acties!

Actie wasdroger voor het tehuis

Heel blij zijn we met de giften die inmiddels zijn binnengekomen t.b.v. de wasdroger!  In de vorige Echo is o.a. al een oproep gedaan voor het sponseren

Congres