Alphacursus praktische informatie

Praktische informatie over de Alphacursussen 2018 - 2019

In september 2018 gaan de volgende alphacursussen in Groningen van start.

De ochtendcursus voor vrouwen is in de Maranathakerk, Van Lenneplaan 97, 9721 PE Groningen. Deze gaat op woensdagmorgen 19 september 2018 van start.

De ochtenden worden gehouden van 9.00 uur tot 11.30 uur. Oppas voor kleine kinderen is aanwezig. Er wordt altijd begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Wees welkom op de eerste/open ochtend om kennis te maken met het fenomeen alphacursus en de sfeer te proeven. Aan het eind van de ochtend kun je besluiten of je verder wilt gaan of niet. Graag wel opgeven van tevoren. Na opgave ontvang je een rooster, zodat je precies weet welk onderwerp op welke ochtend aan de orde komt. Gebruik het opgaveformulier als je graag meer informatie wilt.

Cursusdata VrouwenAlpha Groningen Maranathakerk:

19 september tot en met 12 december 2018, elke woensdagmorgen van 9:00 - 11:30 uur. 24 Oktober vervalt in verband met de herfstvakantie.

Klik hier voor opgave ochtendcursus Maranatha kerk

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alpha cursus