Gemeente-App

Gemeente-App
Onze gemeente maakt gebruik van de Gemeente-app “Scipio”. Met deze app die geschikt is voor een mobiele (smart)telefoon kunt u als lid van de gemeente bijvoorbeeld digitaal collecteren, de ledenlijst inzien, de Weekinfo en de Echo lezen, agenda-items bekijken en nieuws vanuit de gemeente bijhouden. Voor meer informatie neemt u contact op via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden
U kunt de app "Scipio" installeren op uw telefoon of tablet. Om gebruik te kunnen maken van de app moet u zich aanmelden met uw e-mailadres dat is opgenomen in de ledenadministratie van de gemeente. Dat is ook meteen de beveiliging dat alle in de app aanwezige informatie alleen voor leden van onze gemeente zichtbaar is.

De gemeente-app downloaden en installeren
Dit doet u door de app “Scipio” te installeren op uw telefoon. Dit kunt u doen op de gebruikelijke manier op uw telefoon om apps te installeren.
Bijvoorbeeld vanuit de Google Play-store of de Apple App-store. Volg daarna de handleiding van de app. Hierna kunt u inloggen in de app.

Gebruik van de gemeente-app
U bent nu klaar om de gemeente-app te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld door digitaal te collecteren. Hiervoor dient u wel vanuit de app saldo toe te voegen. Het door u gekozen bedrag (volg de instructies in de app) wordt vervolgens door de penningmeester automatisch van uw rekening geïncasseerd.

In het menu van de app ziet u ook direct de andere mogelijkheden, zoals nieuws, de ledenlijst, een link naar de website van onze kerk, een agenda en zelfs een digitale bijbel.

Vragen?
Heeft u vragen dan kunt u terecht bij de beheerder van de app. Die is het beste bereikbaar via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

16
juni
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

16
juni
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

16
juni
Jeruzalemkerk
Tijd: 16:30

23
juni
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

23
juni
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn