Mentoren

Mentor worden van een student in onze stad?

 
De studentenvereniging Navigators zoekt mentoren voor hun studenten, om ze te helpen leven met de Heere. Bent u, ben jij iets ouder, en in staat om te delen van uw eigen leven met de Heere, en bereid om een tijd op te trekken met een student? Dan vraagt de vereniging u te mailen naar Anniek de Jonge,   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan een invulformulier opgestuurd om een goede match tussen u en een student te maken. Ook als u verdere vragen hebt, kunt u mailen.
Een deel van de informatie (naam, leeftijd, woonplaats, klein stukje over de mentor en wat de mentor in een mentorrelatie kan bieden) uit het invulformulier komt op de website van de Navigators te staan. Alleen studenten van Navigators kunnen dit zien als ze inloggen. Een match wordt eventueel pas gemaakt nadat de vereniging eerst zelf met u contact opgenomen heeft. 
Hopelijk voelt u zich geroepen. Dan kunnen we als kerk in Jezus’ naam meer verbinden met onze studenten in de stad en hen bij Hem brengen en houden! 
 
Ds. Wim-kees van Slooten
 
21
juli
Maranathakerk
Tijd: 09:30

21
juli
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

21
juli
Maranathakerk
Tijd: 16:30

28
juli
Maranathakerk
Tijd: 16:30

04
aug
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30