Wijkkringen

Betrokken
Om in onze grote gemeente het oog op elkaar niet te verliezen, hebben we de gemeente ingedeeld in kleine groepen: wijkkringen. Alle leden van de kerk horen bij een wijkkring. Door de indeling in kleinere eenheden kunnen we meer bij elkaar betrokken raken en contacten leggen.

Verbondenheid
Wij willen graag een gemeente zijn die je herkent aan de sterke onderlinge verbondenheid en zorg voor elkaar. Verbondenheid, dat is: elkaar liefhebben, elkaar opbouwen in geloof, elkaar helpen in nood.

Iedereen hoort er bij
Liefde voor God gaat samen met een sterke gerichtheid op elkaar. Dat is in feite de basis voor het functioneren van wijkkringen. Iedereen hoort erbij, niemand hoeft tussen wal en schip te vallen. En door de concentratie op onze eigen leefomgeving kunnen we Gods reddende liefde ook zichtbaar maken voor mensen die Hem nog niet kennen.

Samen groeien
De grondhouding in de wijkkring is liefde en openstaan voor de ander. Dat kan zich in allerlei activiteiten uiten. Door elkaar te steunen in tegenspoed, samen te bidden en te zingen, bijbelstudie, bij te springen als een ander even krap zit, boodschappen te doen als iemand aan huis gebonden is, blijde gebeurtenissen mee te vieren en samen te huilen als het moeilijk is. Zo groeien we samen in geloof en onderlinge verbondenheid.

16
juni
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

16
juni
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

16
juni
Jeruzalemkerk
Tijd: 16:30

23
juni
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

23
juni
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn