Musical Esther

In 2017 gaan we de musical Esther opvoeren! Het verhaal van het Joodse meisje dat koningin werd van het Perzische rijk en daar een heel belangrijke schakel werd in de Joodse geschiedenis. Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het aparte van het Bijbelboek Esther is dat God zelf niet genoemd wordt, terwijl Esther God steeds beter leert kennen, doordat Hij haar inzet als redder voor Zijn volk.
Lijkt het je leuk om mee te doen, dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken zangers en zangeressen voor het koor, en acteurs die het ook leuk vinden om te zingen.

Weet je niet zeker of het iets voor je is, maar ben je wel nieuwsgierig? Meld je aan en kom naar de audities, dan kun je zelf kijken wat je er van vindt!
Ken je mensen die dit bericht even moeten lezen, omdat jij weet dat ze graag zingen of zingen/acteren, deel dan dit bericht met ze!

Aanmelden voor de audities kan via de mailknop op de facebookpagina, via een pb op onze facebookpagina of stuur zelf een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens bij de audities en natuurlijk bij de uitvoering op 28 en/of 29 april 2017
 
Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te houden vragen we je om deze pagina, of onze facebookpagina (www.facebook.com/musicalesther) te delen in je eigen omgeving en sociale netwerk!
 
Bram de Vries
Jan Kloosterman
Michel Penninga
Philip Pruim