Gemeente-App

Onze gemeente maakt gebruik van de Gemeente-app “Scipio”. Met deze app die geschikt is voor een mobiele (smart)telefoon kunt u als lid van de gemeente bijvoorbeeld digitaal collecteren, de ledenlijst inzien, agenda-items bekijken en nieuws vanuit de gemeente bijhouden. Voor meer informatie neemt u contact op via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail komt dan binnen bij de beheerder van de gemeente-app en bij de penningmeester van onze gemeente. Om mee te kunnen doen met het digitaal collecteren is een machtigingsformulier nodig. Dit machtigingsformulier kunt u hier downloaden en daarna opsturen naar het adres op het formulier. Daarna kan de app worden gedownload en worden gebruikt.

Downloaden gemeente-app

Zodra het machtigingsformulier ondertekend retour is ontvangen kunt u de gemeente-app gaan gebruiken. Dit doet u door de app “Scipio” te installeren op uw telefoon. Dit kunt u doen op de gebruikelijke manier op uw telefoon om apps te installeren. Bijvoorbeeld vanuit de App-store. Volg daarna de handleiding van de app.

Gebruik van de gemeente-app

U bent nu klaar om de gemeente-app te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld door digitaal te collecteren. Hiervoor dient u wel vanuit de app saldo toe te voegen. Het door u gekozen bedrag (volg de instructies in de app) wordt vervolgens door de penningmeester automatisch van uw rekening geïncasseerd. Hiervoor heeft u eerder al de machtiging afgegeven.

In het menu van de app ziet u ook direct de andere mogelijkheden, zoals nieuws, de ledenlijst, een link naar de website van onze kerk, een agenda en zelfs een digitale bijbel.

Vragen?

Heeft u vragen dan kunt u voorlopig nog terecht bij de Taakgroep Beheer. Zij zijn voor de gemeente-app het beste bereikbaar via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn