Gemeente-App

Onze gemeente maakt gebruik van de Gemeente-app “Scipio”. Met deze app die geschikt is voor een mobiele (smart)telefoon kunt u als lid van de gemeente bijvoorbeeld digitaal collecteren, de ledenlijst inzien, agenda-items bekijken en nieuws vanuit de gemeente bijhouden. Voor meer informatie neemt u contact op via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail komt dan binnen bij de beheerder van de gemeente-app en bij de penningmeester van onze gemeente. Om mee te kunnen doen met het digitaal collecteren is een machtigingsformulier nodig. Dit machtigingsformulier kunt u hier downloaden en daarna opsturen naar het adres op het formulier. Daarna kan de app worden gedownload en worden gebruikt.

Downloaden gemeente-app

Zodra het machtigingsformulier ondertekend retour is ontvangen kunt u de gemeente-app gaan gebruiken. Dit doet u door de app “Scipio” te installeren op uw telefoon. Dit kunt u doen op de gebruikelijke manier op uw telefoon om apps te installeren. Bijvoorbeeld vanuit de App-store. Volg daarna de handleiding van de app.

Gebruik van de gemeente-app

U bent nu klaar om de gemeente-app te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld door digitaal te collecteren. Hiervoor dient u wel vanuit de app saldo toe te voegen. Het door u gekozen bedrag (volg de instructies in de app) wordt vervolgens door de penningmeester automatisch van uw rekening geïncasseerd. Hiervoor heeft u eerder al de machtiging afgegeven.

In het menu van de app ziet u ook direct de andere mogelijkheden, zoals nieuws, de ledenlijst, een link naar de website van onze kerk, een agenda en zelfs een digitale bijbel.

Vragen?

Heeft u vragen dan kunt u voorlopig nog terecht bij de Taakgroep Beheer. Zij zijn voor de gemeente-app het beste bereikbaar via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31