17 – 27 jaar

Groeikringen / belijdeniscatechesatie
Voor de jongvolwassenen vanaf 17 jaar draait in principe de Connectgroep door. Daarnaast hopen wij als gemeente dat jongvolwassenen de keuze willen maken om ook belijdend lid te worden van de gemeente. Elk jaar start hiervoor de belijdeniscatechasatie die hiernaartoe werkt.

Er zijn verschillende kringen actief met jongvolwassenen die nog geen belijdenis hebben gedaan, óf geen (leeftijds)aansluiting hebben bij de bestaande wijkkringen. Deze kringen staan soms nog onder aansturing van een leiding, of draaien volledig zelfstandig. Voor meer informatie over deze kringen kan je bij de taakgroep terecht.

Re-Start diensten
Ook voor de leeftijdscategorie 17-27 jaar zijn er speciale diensten. De Re-Start diensten zijn er iedere eerste zondag van de maand om 19.30 in de Jeruzalemkerk. Er zijn eigentijdse, laagdrempelige preken en er wordt veel opwekking en Engelse christelijke (pop) muziek gezongen.

Bootcamp
Voor iedereen die 17 tot 23 jaar is. Wil jij dit seizoen serieus werk maken van je leven met God? Wil je Hem beter leren kennen? Wil je je misschien voorbereiden op belijdenis? Dan ben je welkom bij Bootcamp. Om de week op zondagavond. Wij zorgen voor de maaltijd, Voor aanmelden of meer informatie: Peter Poort of Rik Bikker.

03
mrt
Maranathakerk
Tijd: 09:30

03
mrt
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

03
mrt
Maranathakerk
Tijd: 16:30

03
mrt
Jeruzalemkerk
Tijd: 19:30

10
mrt
Maranathakerk
Tijd: 09:30