12-17 jaar

Connect
Voor de jeugd van 12-17 is er Connect, een combinatie van catechisatie en club waar fun en faith worden gecombineerd. 
Fun:  Een gedeelte waarbij je gezellige activiteiten met elkaar doet of gewoon ontspannen bij elkaar zit. Er is ruimte en tijd is om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen.
Faith: Een gedeelte waarbij de connectleider(s) met de jongeren een thema of onderwerp bespreekt wat te maken heeft met ons christelijk geloof. Er is ook ruimte voor persoonlijke (geloofs)vragen en het bespreken van deze vragen.
 

Voor elke connectavond wordt er een gesprekspapier aangeleverd door de jeugdwerker. De thema’s lopen voor zover mogelijk gelijk met de thema’s die worden behandeld tijdens de reguliere kerkdiensten zodat de tieners met dezelfde onderwerpen bezig zijn als hun ouders/verzorgers. 
 

Elke connectgroep heeft twee connectleiders. De leiding blijft meerdere jaren verbonden aan een connectgroep zodat er een (h)echte band tussen de jeugd en de leiders kan ontstaan. De intentie is dat deze leiders ook bij de groep blijven wanneer de groep over gaat naar de 17+ jeugd. 
De connectgroepen komen 2x per maand samen, in principe elke 2e en 4e zondag van de maand. Meeste connectgroepen komen samen bij de leiding thuis, enkele groepen ontmoeten elkaar in de kerk.
 

We beginnen elk seizoen met een kamp, meestal het 3e weekend van september. Dit kamp is voor alle jeugd van 12-17 en bedoeld om met alle jeugd het “Connect seizoen” gezamenlijk te starten. Tijdens dit kamp is er veel ruimte om elkaar te leren kennen, leuke activiteiten te doen en uiteraard nemen we ook de tijd om God te ontmoeten.
 

Tienerdiensten
Naast de reguliere connectavonden wordt er 4x per jaar een Generation Y dienst georganiseerd. Een dienst voor en door tieners, op een aparte locatie. Thema, muziek en spreker zijn dan op de tieners aangepast.  

12
feb
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

12
feb
Maranathakerk
Tijd: 09:30

12
feb
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

12
feb
Jeruzalemkerk
Tijd: 16:30

19
feb
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30