0-12 jaar

 

Tijdens de kerkdienst
0-2 jarigen kunnen tijdens de dienst terecht bij de oppas. Hier wordt gespeeld, gelezen en gezongen met de kinderen. Van 2 tot 4 jaar wordt peuternevendienst aangeboden. Hier wordt gewerkt met B-boekjes. De kinderen zijn spelenderwijs bezig met de bijbel. 
 
Voor de basisschoolleeftijd (4-12 jaar) is er kindernevendienst gedurende een deel van de kerkdienst. Aan de hand van een vast programma wordt er met de kinderen bijbel gelezen, gezongen, gebeden en is er tijd voor knutselen of een spel. In de Jeruzalemkerk wordt voor de oudste groepen Promiseland aangeboden. Dit is gedurende de hele dienst een vast programma. Kindernevendienst wordt niet wekelijks/per dienst aan alle groepen aangeboden. In de weekinfo vindt u meer informatie over de groepen die betreffende week aan de beurt zijn. 
 
Voor of na de kindernevendienst is er een kindermoment. Hier wordt aandacht besteedt aan het Bijbelverhaal van die week. Ook wordt het kinderlied gezongen.
 
Een paar keer per jaar zijn er speciale kinder- en gezinsdiensten, dit is onder andere op bid- en dankdag.
 
In de 3 gebouwen wordt niet helemaal op dezelfde manier gewerkt dus voor exacte informatie even contact opnemen met Alize Feitsma.
 
Club voor de kinderen van groep 5-8
Voor de oudste groepen van de basisschool wordt er tweewekelijks club aangeboden. De kinderen lezen hier uit de bijbel en verder worden er veel spelletjes gedaan en is er ruimte voor gezelligheid. Elk kerkgebouw heeft zijn eigen club, soms ook nog gesorteerd op leeftijd.

12
feb
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30

12
feb
Maranathakerk
Tijd: 09:30

12
feb
De Hoeksteen
Tijd: 10:00

12
feb
Jeruzalemkerk
Tijd: 16:30

19
feb
Jeruzalemkerk
Tijd: 09:30