Re:start - Waarheid, Durven, Doen

Je kent dat spelletje wel: doen, durven of de waarheid. Je kiest eentje en voert dat uit. Bij ‘doen’ moet je een opdracht doen, ‘durven’ gaat over of je iets durft (en het dan ook echt moet doen) en kies je ‘waarheid’ dan moet je een vraag eerlijk beantwoorden.


Wij dagen je uit om hem andersom te doen: de waarheid durven doen! Dat is het thema van de komende Re:startdienst. Over de achterliggende angst om je geloof uit te dragen in deze maatschappij. Wil jij de stap zetten om na de preek op zondag, het écht toe te passen. Want dat kan betekenen dat je ‘anders’ bent dan anderen. En dat vinden we lastig.
Hoe komt het dat we vaak niet durven te laten zien waar we echt voor staan t.o.v. anderen, je collega’s, vrienden, jezelf en soms zelf bij andere christenen. Waar komen die barrières vandaan: twijfel over het geloof, schaamte over geloven, angst veroordeelt te worden? 


Durf jij jouw waarheid uit te spreken en te laten zien, oftewel te doen? Rik Bikker zal ons meer vertellen over dit onderwerp. Zondag 6 oktober, 19.30 uur in de Jeruzalemkerk.Waarheid Durven Doen Website.png

Website.png