Wij geloven in Gods liefde. Voor iedereen die Jezus wil volgen. Dat geeft ruimte om te leven en biedt perspectief voor de toekomst.

 

Hou je van God, dan hou je ook van mensen. Dan laat je horen en zien wat het betekent om Jezus te volgen.

 

Als je vol bent van die liefde, dan wil je steeds meer weten van dat goede nieuws. Zo groeien we persoonlijk en als gemeente in geloof.

Kerstavonddienst Martinikerk

De jaarlijkse Kerstavonddienst in de Martinikerk wordt ook dit jaar weer gehouden, nl. op dinsdag 24 december om 20.00 uur.

Kerstconcert Remi & Elisa

Kerst.... warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen.....

Advent en Kerstproject

Dit jaar doen de kinderen van onze kerk mee met het adventsproject van Bijbel Basics, het kindernevendienstprogramma van het Nederlands Bijbelgenootschap waarin de Bijbel én het kind centraal staan.

Adventsboekje

Om al vast het stil te staan bij de komende feestdagen, heeft Bram de Vries 8 overdenkingen geschreven. Ze zijn bedoelt voor de weekenden.

Groeicursus

Voor jou? 

Je zit al een tijdje niet zo goed in je vel, of hebt moeite met iets in je leven? Verlies, teleurstellingen, een verslaving, worstelingen om keuzes te maken.

Kerstmiddag senioren

Op 18 december is het weer zover: dan vieren we samen met onze oudere gemeenteleden het feest van kerst in de Maranathakerk.

Website.png