Introductiecursus

Waarom de introductiekring?

Veel mensen zijn in onze tijd op zoek naar een gemeente, waar ze samen met anderen hun geloof kunnen belijden en beleven. In de introductiekring willen we daarom de deelnemers nader kennis laten maken met onze gemeente. We bekijken in vijf avonden waar waar onze gemeente voor staat en waar jijzelf staat. Ieder die dus op zoek is naar een gemeente is van harte welkom!
Wat is de introductiekring?

De introductiekring is een kring die informatie geeft over onze gemeente. Allerlei aspecten van het gemeente-zijn komen aan de orde: de hoofdpunten van het geloof, de visie, het beleid, de geschiedenis en de activiteiten van de gemeente. Ook gaan we inhoudelijk in op de leer van de gemeente.
Welke onderwerpen komen aan de orde?

Allereerst kennismaken met elkaar en met verschillende werkgroepen van de gemeente. We gaan ook nadenken over vragen zoals: wat is het hart van gemeente-zijn, hoe kun je groeien in geloof, wat is de plek van gebed, wat biedt de CGK in en wat verlang jij.
Voor wie?

Ieder die op zoek is naar een gemeente is van harte welkom!


Materiaal en kosten
Alle deelnemers krijgen een infomap. Er zijn geen kosten verbonden aan de kring.

Data en plaats
De kring wordt tweemaal per jaar op maandag(en) gegeven.

Plaats
Jeruzalemkerk, W.A. Scholtenstraat 27 in Groningen. Alle avonden beginnen om 19.45 uur en zijn om 21.45 uur afgelopen.

Meer informatie over de eerstvolgende cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alpha cursus