Website

Vorig jaar december is de website vernieuwd. Alweer bijna een jaar geleden. Voor alle gemeenteleden waarvan

een e-mailadres bekend was bij het kerkelijk bureau, is een account aangemaakt op de website. Daar wordt veel gebruik van gemaakt, maar veel accounts zijn ook nog steeds ongebruikt, meer dan 500!

Het kan zijn dat de automatische e-mail die destijds is gestuurd vanaf de website, niet is aangekomen. Soms wordt deze als spam aangemerkt en komt dan in de spamfolder of map terecht. (Gmail, Hotmail)

Waarom inloggen?

Als je een account hebt en je logt in, komen er meer menukeuzes beschikbaar. Je krijgt toegang tot de informatie uit de gemeentegids die ook digitaal beschikbaar is. Sinds kort is ook de (interne) agenda op de website geplaatst, dus je kunt snel inzien wanneer er wat te doen is. Verder zijn de ECHO en de Weekinfo's op de website te vinden! Ook kun je adreswijziging, huwelijksaanvraag en geboorte op een eenvoudige manier via de website versturen aan het kerkelijkbureau en ledenadministratie.

Smartphone en tablet

De website is opgezet met een zogenaamde 'responsive template'. Dat betekent dat de website ook op een smartphone of tablet goed te bekijken is. Informatie altijd en overal bij de hand dus!

Misschien heb je al een account, maar weet je het niet?

Een websiteaccount wordt alleen aan gemeenteleden verstrekt. Zoals aangegeven zijn er nog veel nog niet gebruikte accounts. Om na te gaan of jij ook al een account hebt kun je het volgende doen:

• Klik op deze link (om het wachtwoord opnieuw in te stellen) en vink aan dat je geen 'robot' bentvergeten
  • Vul je e-mailadres in (waar je bijvoorbeeld ook de weekinfo op ontvangt)
  • Er wordt een e-mail naar je gestuurd met een verificatielink. (Kijk dus ook in de SPAMmap als je geen e-mail hebt ontvangen)
  • Als je de melding krijgt 'ongeldig e-mailadres' dan is je e-mailadres niet bekend (of je hebt een tikfoutje gemaakt)
  • klik op de verificatielink in de e-mail die je hebt ontvangen en log de eerste keer in met de verificatiecode. Gebruikersnaam is je e-mailadres.
  • Kies een wachtwoord: minimaal 8 karakters, waarvan minimaal: 1 hoofdletter, 1 getal, 1 symbool (#!-*&%$...)
  • Vervolgens kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord

Mijn e-mailadres is niet bekend...

Als je e-maiadres niet bekend is, kun je door te klikken op deze link een website account aanvragen. Vul je gegevens zo compleet mogelijk in. In de regel ontvang je binnen 2 dagen een automatisch bericht via de website. Houd ook de SPAMfolder in de gaten!