Dagje Schiermonnikoog

Zaterdag 29 juni samen een dagje naar Schier! Voor wie? Mannen, vrouwen, JK, MK, HS, jong én oud! En omdat het de laatste keer is voor een zeer laag tarief.

 

We verzamen om  8.45u  op Lauwersoog. Het is belangrijk om er dan ook echt te zijn want om 9.00u checken we als groep in en zullen we door een aparte ingang de boot op gaan. Op Schiermonnikoog aangekomen staan er in een apart vak fietsen voor ons klaar bij de fietsverhuurder op de pier.

Iedereen heeft de gelegenheid om zelf het eiland te verkennen. Om 13.00 uur hebben we met zelfmeegebrachte lunchpakketjes een gezamenlijke lunch op het strand waarbij de kinderen en natuurlijk de volwassenen zich kunnen uitleven met sport en spelactiviteiten. Na de lunch is iedereen vrij om zelf activiteiten te gaan ondernemen.

Vanuit de Activiteitencommissie zal aan het einde van de dag bij de Berkenplas een patatje met snack worden aangeboden waarna we veilig en wel om 19.30 uur op de boot weer naar Lauwersoog gaan. Vindt u dit te laat? 16.30 uur gaat er ook een boot terug.

De kosten voor de bootovertocht, fiets, patat + snack  zijn voor kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,50 en volwassenen vanaf 12 jaar € 10.00. Let op: er kunnen maximaal 200 mensen mee dus wees er snel bij.

Voor iedereen moet het mogelijk zijn om mee te kunnen, als er mensen zijn die graag mee willen maar het financieel niet haalbaar is neem dan contact met ons op.

U kunt zich opgeven per e-mail bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 06-10119752 (Ida Douma). De uiterste opgeefdatum is zaterdag 21 juni. Na opgave krijgt u een bevestiging met de gegevens om het geld over te maken. Vlak voor vertrek zult u de laatste gegevens per mail doorkrijgen.

Na 21 juni is het nog wel mogelijk om mee te gaan maar zijn alle kosten voor eigen rekening.Helaas komt het voor dat mensen zich op het laatst moeten afmelden. Dit kan t/m 21 juni kosteloos, na deze datum zullen we de gemaakte kosten aan u moeten doorberekenen.

We vinden het erg leuk als u/jij erbij bent! Twijfelt u omdat u nog niet eerder bent mee geweest? Dan hopen we juist dat u zich opgeeft. Het is een heerlijk ontspannen dag waarbij er veel momenten zijn om nieuwe mensen te ontmoeten.

Hartelijke groet van de Activiteiten Commissie, Ida, Angelique, Liesbeth en Linda

Alles op een rij:

Zaterdag 29 juni 2019

Zeedijk 11, Lauwersoog

Belangrijk! Tussen 8.45- 9.00u aanwezig zijn.

Opgeven kan t/m zaterdag 21 juni

Kosten

  • Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar € 7.50 (leeftijd van kinderen vermelden bij de aanmelding)
  • Volwassenen vanaf 12 jaar € 10.00

De fietsen die u krijgt zijn zonder versnellingen, mocht u een fiets willen met versnellingen, mand/kinderzitje/kidcar e.d. dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven, hier zijn extra kosten aan verbonden.