Informatie over de diensten in juli en augustus in de Maranathakerk.

Beste gemeenteleden van de Maranathakerk

Van harte hoop ik dat het met goed gaat met u allemaal en dat u toe nu toe gezond door de crisis bent gekomen. Langzamerhand mogen we weer voorzichtig beginnen met de erediensten. En zoals u al eerder hebt kunnen lezen, gaan we dat ook doen. Het is voorlopig nog mondjesmaat, maar we hopen dat die voorzichtigheid uiteindelijk mag leiden tot meer diensten met meer mensen. Omdat er voorlopig nog maar een beperkt aantal mensen de dienst kunnen bijwonen, gaan we werken met uitnodigingen per wijk. Kijkt u dus goed in de weekinfo wanneer uw wijk wordt uitgenodigd, want alleen dan kunt u zich aanmelden bij de coördinator van die wijk om de dienst te kunnen bijwonen. Zolang de 1,5 meter afstand voorgeschreven wordt, is er in de Maranathakerk plaats voor maximaal 85 personen.

Op dit moment zijn van bijna alle wijken de coördinatoren bekend. Even een overzicht:

• Wijk 1 Jan Troost
  • Wijk 2 Kees Wierenga
  • Wijk 3 Rein Bijzet
  • Wijk 4 Hilke Schilthuis
  • Wijk 5 Jan de Haan
  • Wijk 6 Julia Meijer

Op 5 juli is de eerste morgendienst in de Maranathakerk. In die dienst zal afscheid genomen worden van Jan Troost, die jarenlang onze koster is geweest, maar nu van zijn pensioen gaat genieten. Verder zal Henri Nies bevestigd worden als ouderling. Omdat Henri in wijk 6 zal gaan werken, hebben we besloten de mensen van deze wijk voor deze dienst uit te nodigen. Mensen die op 5 juli graag naar de dienst willen, moeten zich vóór donderdag 2 juli 19.00u. (het liefst via de mail en anders telefonisch op dinsdag 30 juni- of woensdag 1 juli tussen 19 en 20 uur)

De coördinator zal u dan laten weten of er plek is. Als het volgeboekt is, krijgt u dat ook te horen. De overige zondagen in juli zijn er geen diensten in de MK en zijn we aangewezen op de online diensten vanuit de Hoeksteen. In augustus is er elke morgen een dienst in de Maranathakerk. Daarvoor zullen één of twee wijken worden uitgenodigd via de weekinfo.

Hier vast een overzicht:

• Zondag 2 augustus         wijk 1
  • Zondag 9 augustus         wijk 2
  • Zondag 16 augustus       wijk 3 en 4
  • Zondag 23 augustus       wijk 5
  • Zondag 30 augustus       wijk 1

Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar de coronaflyer die u enkele weken geleden hebt ontvangen. Verder raad ik u aan de berichtgeving via de weekinfo goed in de gaten te houden.

Namens de kerkenraad Maranathakerk,

Jan de Koning