Feest van genade

We beginnen op 1 maart met een gemeenteproject van 40 dagen: Feest van genade. Dit is een verdiepend gemeenteproject van 6  weken, met  themazondagen, wekelijkse groeigroepen en stille tijd thuis.

Feestvangenade2De onderwerpen zijn:

Week 1: Hartstocht voor God
Week 2: Zonde, de grootste vijand
Week 3: Het feest van genade
Week 4: Met heiliging de wereld in
Week 5: Verbondenheid: om de ziel van de ander
Week 6: De missionaire kerk

De praktijk

Voor wie is het bestemd?

Voor de hele gemeente. Voor de tieners en de kinderen zijn aparte programma’s over dezelfde onderwerpen

Wanneer?

Het project loopt van 1 maart tot Pasen

Hoe kan ik meedoen?

Iedereen kan zich individueel opgeven. Je kan ook meedoen als vriendengroep, als kring of als groep uit een wijk. Als je alleen bent is het ook mogelijk om je samen met een vriend of vriendin op te geven. Alles kan. We denken aan groepen van 6 tot10 personen, zodat je makkelijk thuis bij elkaar kunt komen. Iedereen kan, als hij/zij zich opgeeft, aangeven welk dagdeel niet uitkomt. We maken groepen van mensen die een bepaald dagdeel kunnen.De bijeenkomsten worden thuis gehouden. Als je je opgeeft voor 1 februari krijg je het werkboek Feest van genade cadeau.

Wat houdt het in voor mij?

Thuis lees je elke dag een stukje uit het dagboek, dat is opgenomen in het werkboek ‘Feest van genade’. Daarnaast kom je ook elke week (6x) bij elkaar in je groep. Daar wordt de inhoud van het thema met elkaar gedeeld en besproken.

Hoe kan ik me opgeven?

Via www.cgk-gn.nl (hieronder), de scipio-app, of de inschrijflijst in de kerk

Bellen met leden van de taakgroep voor opgave of vragen mag ook:

• Jeruzalemkerk: Jose Horst 06 21682491
  • Maranathakerk:  Ans Boven  06 48515693
  • De Hoeksteen: Theo van Smeden 06 33689011 en Agien vd Beek  06 13793867

Klik hier om je aan te melden

Klik hier om je als GROEP aan te melden