Startzondag 2019 JK

Op 15 september zal de startzondag worden gehouden in de Jeruzalemkerk. Na de kerkdienst, die om 9.30 begint, gaan we naar het Bernoulliplein.

poster startzondag 2019 pos

Daar staat koffie en ander drinken klaar onder een paar partytenten. We hebben gezorgd voor een programma dat iets te bieden heeft voor elke leeftijd. Er is onder andere: sport en spel; een quiz; kleurplaten e.d. tussen de bedrijven door is er volop gelegenheid  om elkaar te ontmoeten.

We vinden het fijn als u zelf eten mee wilt nemen en eigen bord en bestek, voor zover mogelijk. (Dit om ook de afvalberg achteraf te beperken). Zelf een stoel meenemen kan ook nuttig zijn. We verzamelen  de meegebrachte etenswaren in de Jeruzalemkerk voorafgaand aan de dienst en zorgen dat alles vervoerd wordt naar het Bernoulliplein.

We verwachten dat u allemaal aanwezig kunt zijn en uw bijdrage en deelname wordt erg gewaardeerd. We hopen dat het weer goed zal zijn, anders gaan we binnen een programma doen.

Dit jaar wordt de startzondag georganiseerd door de wijkkringen de Hunze en Beijum. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan aan een van de wijkbewoners. Zij helpen u graag verder. We zien u graag in de kerk en op het Bernoulliplein!