Cursus Op weg naar herstel

Het komend seizoen zal de cursus Op weg naar herstel opnieuw worden gegeven. Je ervaart misschien hindernissen in het contact met God, maar je wilt hem wel graag vinden en met Hem delen wat je dwars zit.

Er kunnen moeiten in je leven zijn die die hindernissen opwerpen, zoals verlies, teleurstellingen, depressieve gevoelens, pijn, verslaving, …

Voor wie is dit traject bedoeld?

Als je dit herkent, kan deelname aan het traject ‘Op weg naar herstel’ een opening zijn. We geloven dat er door Gods goedheid groei kan zijn in ons leven en dat we op weg zijn naar herstel.

Hoe ziet het traject er uit?

• In een vaste, kleine groep van alleen mannen of alleen vrouwen, zoek je onder leiding van ervaren groepsbegeleiders vanuit de Bijbel en met de hulp van Gods Geest meer ruimte. Dit doe je aan de hand van een cursusboek.
  • Elke les start met een korte Bijbelstudie, er wordt een thema uitgewerkt in groeipunten, het materiaal biedt verwerkingsvragen en een gebed. Tijdens een cursusavond bespreek je met elkaar de groeipunten waar je tijdens de cursusavond en in je eigen leven ook mee oefent.
  • De cursus wil je zo helpen om je op God te richten, Hem beter te leren kennen en te leren het van God te verwachten, ook in een situatie waar het leven moeilijk is.
  • Je bent vrij te vertellen wat je kwijt wilt in een veilige, besloten omgeving.

• Start 16 oktober 2018 en duurt tot mei  2019
  • 15 bijeenkomsten, tweewekelijks op dinsdagavond in de Jeruzalemkerk
  • Kosten deelname: 15 euro inclusief cursusmateriaal

Je kunt je aanmelden of informatie vragen (o.a. uitgebreidere folder) bij:

Oosterkerk: Theresa Kleefsman   (050) 571 26 64

Oosterkerk: Hester Tamminga-Oudman (050) 571 11 84