Seniorenreis

CGK Busreis senioren – Münkeboe

Net als in voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een busreis voor alle senioren georganiseerd. Op D.V. woensdag 30 mei willen we er met elkaar weer een leuke dag van maken.

Dit jaar hebben we een bestemming over de grens gekozen. We hebben weer een gevarieerd programma voor u.

Vanaf 09.00 uur wordt u in de Maranathakerk ontvangen en staat de koffie en koek voor u klaar. Na deze ontmoeting en uitleg over het programma stappen we om 10.00 uur in de bus. Deze bus is van alle gemakken voorzien en ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Na een toeristische route komen we tegen 12.00 uur aan in het dorpje Rysum in Duitsland, waar we dan kunnen aanschuiven voor een heerlijk driegangendiner. Na het eten gaan we met de bus naar Münkeboe. Hier brengen we een bezoek aan het Dörpsmuseum. Hier kunnen we zien en ervaren hoe het leven was van de voormalige bewoners van een klein dorpje aan de rand van het veengebied en mogen we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Daarna is het al weer tijd om huiswaarts te gaan. We verwachten om ca. 18:00 uur weer in Groningen bij de Maranathakerk aan te komen.munkeboe2

Alle 60-plussers zijn van harte uitgenodigd en ook een ieder ander die het fijn vindt om mee te helpen is van harte welkom om deze dag mee te beleven. U kunt zich tot woensdag 23 mei a.s. opgeven door € 30 over te maken naar NL71 INGB 0000 8443 88 t.n.v. Diaconie CGK Groningen onder vermelding van 'seniorenreis' en uw naam.

Wanneer u dieetwensen heeft en/of een rolstoelgebruiker bent, dat graag aan onderstaande contactpersonen doorgeven. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

We zien uit naar een mooie en gezellige dag!