2020-09-27 14:00 - 16:00

Samenkomst
Noordwolde
Noordwolderweg 6, 9784 PA Noordwolde, Nederland

Graag nodigen we je uit voor de startzondag van de Jeruzalemkerk! In deze praise- en intrededienst kunnen we eindelijk weer met z'n allen zingen en worden we toegerust door ds van Slooten over het thema 'Zijn meesterwerk'. Geheel corona-proof willen wij deze dienst, bij droog weer, buiten laten plaatsvinden bij familie ​Boer aan de Noordwolderweg 6 te Noordwolde.

Er zullen twee identieke diensten plaatsvinden van 10.00 - 12.00 uur en van 14.00 - 16.00 uur, voor maximaal 150 personen per dienst. Voor de kinderen van 0 t/m 12 jaar is er eigen programma op locatie. Je kunt je aanmelden via de Scipio-app of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We willen aan je vragen thuis de handen goed te reinigen en bij (milde) klachten je af te melden. Neem een eigen stoel of kleed mee en voor de zekerheid een paraplu. Na de dienst kunnen we elkaar op 1,5 meter afstand ontmoeten onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Bij slecht weer zal de dienst op dezelfde locatie binnen plaatsvinden. We hopen je daar te ontmoeten!

restart nov2020 250