2020-03-15 09:30 - 11:00

Maranathakerk
Van Lenneplaan 97, 9721 PE Groningen

Geen kerkdiensten aankomende zondagen

Naar aanleiding van het advies van het RIVM en de regering om bijeenkomsten met meer dan 100 mensen af te lasten zijn er aankomende zondag geen kerkdiensten. Voor het volgen van de ochtenddienst kunt u op de website terecht van kerkdienstgemist.nl voor een dienst in de Maranathakerk.

Daar zal een dienst gehouden worden met predikant en kerkenraad die u online kunt volgen. De afgelasting geldt ook voor 22,  29 maart en dus ook de intrededienst van ds. van Slooten. Zodra er meer bekend is hierover informeren we u verder.

Namens RVO/ Kerkenraden en Kerkbestuur.

Geen kerkdiensten aankomende zondagen

Namens RVO/ Kerkenraden en Kerkbestuur.

Speciaal karakter
alleen te beluisteren via kerkdienstgemist.nl
Voorganger
ds. Rik Bikker (ALLEEN ONLINE DIENST)