Voor het beheer van de website en server zoeken we webmasters en IT beheerders.

Website

JoomlaOnze website is opgezet met het content management systeem (CMS) "Joomla!". Na een korte inwerktijd ben je er snel in thuis. Programmeren hoeft niet, wel bijvoorbeeld  af en toe nieuwsartikelen plaatsen die worden ingestuurd. Je hoeft zelf geen nieuws te verzamelen of teksten op te stellen. Je faciliteert de gemeentelijke nieuwsvoorziening.

nextcloudNextCloud

Naast de website is er een documentomgeving ingericht met NextCloud waar kerkenraden, taakgroepen en kerkteams gebruik van kunnen maken. Hierop worden door het webtam de verschillende groepsmappen en autorisaties onderhouden op aangeven van de gebruikers.

Serverplesk

De website en de documentomgeving zijn op een eigen, kerkelijke Virtual Private Server (VPS) geinstalleerd. Deze server staat in een datacenter en wordt met het gebruiksvriendelijke Plesk control panel beheerd.

Wie

Voor het beheer van website, cloud en server zoeken we een aantal beheerders die een of meer onderdelen willen beheren. Vele handen maken licht werk, dat geldt ook hier en je hoeft niet overal kennis van te hebben. Zowel website, NextCloud als de Server zijn volledig geinstalleerd in het Nederlands, kennis van de Engelse taal is niet nodig.

Informatie

Heb je affiniteit met het onderhouden van websites en/of een ICT achtergrond, stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je belangstelling hebt! Over enige tijd plannen we dan een informatiesessie om vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over het beheer van de verschillende onderdelen.

Tijd: 09:30

De Hoeksteen