Benefietconcert voor Oekraine

Op vrijdagavond 8 april om 19.30 uur in de Maranathakerk.

De kerk is open vanaf 19 uur. Het belooft een mooie avond te worden, met prachtige muziek en liederen door gospelkoor Jizraja en het eigen muziekteam van de Maranathakerk. Er zal een spreker van ZOA zijn die komt vertellen over hun werk. We hopen dat het lukt om een live videoverbinding te krijgen met Nikolaj Matvichuk, van de baptistengemeente in Shepetivka.

Shepetivka (Шепетівка) is een middelgrote stad in het westen van Oekraïne, waar vluchtelingen uit andere delen van het land worden opgevangen en geholpen. Maar daarbij hebben de inwoners hulp nodig, omdat eten schaars wordt en de vluchtelingen vaak niets meer hebben. Als CGK zijn we sinds iets meer dan een maand in contact met Nikolaj, nadat Bram de Vries als eerste contact had gelegd. Hij werkt in Shepetivka sinds het begin van de oorlog samen met andere gemeenteleden hard om hulp te bieden. Daarvoor zijn goederen en geld nodig en gelukkig hebben we daaraan ook al wat kunnen bijdragen.

Tijdens het benefietconcert willen we geld inzamelen om die hulp te kunnen blijven geven. De toegang voor het concert is gratis, maar vrijwillige donaties zijn meer dan welkom. Hoewel we allemaal hopen en bidden dat er een ommekeer in de oorlog zal komen, zal er nog lange tijd hulp nodig zijn voor Oekraïne na al het geweld en de verwoestingen. Dus kom met velen, geef met gulle hand en laten we met elkaar, ondanks alles, genieten van mooie muziek en van het zingen ter ere van onze oneindig liefdevolle en barmhartige God!

jpeg_Oekraïne_concert.jpg

YouTubePlaylists