Aanmelden JK

Aanmelden JK 25 Juli en 1 Augustus.

Graag aandacht voor het aanmelden van de gezamelijke diensten met de Oosterkerk

Morgendiensten in de Oosterkerk

De gezamenlijke Zomer-MORGEN diensten van GKV en CGK op 25 Juli en 1 Augustus worden gehouden in de Oosterkerk (GKV). U kunt zich op de gebruikelijke wijze via Scipio JK aanmelden of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de site van de Oosterkerk staat vermeld dat gasten van buiten de Oosterkerk zich aan de deur kunnen aanmelden. Dat geldt niet voor JK-leden. Dit in verband met afgesproken aantallen aanmeldingen. Dus graag op de reguliere wijze aanmelden als u een dienst wilt bijwonen.

Aanmelden Middagdienst JK

De middagdienst op 25 Juli is in de Jeruzalemkerk. Wim en Berthie Horinga zijn dan uw kosters. U kunt zich op de gebruikelijke wijze aanmelden via Scipio JK, of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Oosterkerk zendt de diensten uit via hun YouTube kanaal.

YouTubePlaylists