O O G

Online Ontmoeting en Geloofsgesprek.

Hoeveel gemeenteleden heb je de afgelopen weken ontmoet?

Hoevaak heb je een gesprek over God, Jezus, de kerk, geloven etc. gehad? Zou je wel eens met iemand van gedachten willen wisselen over geloofsvragen?

Als team van predikanten en kerkelijk werkers merken we dat er veel gemeenteleden zijn die het ontzettend missen dat we niet meer samenkomen. Elkaar ontmoeten, je verbonden voelen met anderen die ook geloven, dat is nu minder doordat we maar beperkt kunnen samenkomen. Tegelijkertijd merken we dat mensen minder met God bezig zijn omdat je meer ‘alleen staat’. Onze band met God is van invloed op onze band met mensen en andersom.

OOG aniDaarom willen we graag de mogelijkheid bieden aan iedereen die dat wil, om, via videobellen, met elkaar te praten en juist te spreken over alles wat met geloven te maken heeft.

Hoe werkt het?

• Een paar keer per week hebben we een moment dat je kunt meedoen, deze data staan in de weekinfo en in de website agenda (de groene blokjes)
  • Je kunt je aanmelden via het email-adres wat in de weekinfo staat opgegeven, waarbij je aangeeft op welke dag / tijdstip je meedoet.
  • Als er minimaal 2 aanmeldingen zijn gaat het gesprek door. Mochten er meer dan 8 aanmeldingen zijn, dan splitsen we de groep. Op dat tijdstip zijn er dan dus meerder gesprekken, waarbij je aan één daarvan deelneemt.
  • Je krijgt per mail een bevestiging van je deelname en een link naar het gesprek.
  • Je hoeft geen app te installeren, alleen een browser is genoeg.
  • De gesprekken zijn niet met elkaar verbonden, dus het volgende gesprek kan heel ergens anders over gaan.
  • Het gesprek wordt geleidt door een predikant of kerkelijk werker.
  • Je mag in het gesprek zelf of bij aanmelding aangeven of je een gespreksthema wilt behandelen.
  • Het gesprek duurt ongeveer een uur.

YouTubePlaylists