Kinderwerk

KINDERWERK online en 1,5 meter kerk

In deze tijd zijn we online (en ook in de 1,5 meterkerk) met een kindermoment wat gekoppeld is aan het verhaal van Bijbel Basics. Dit is een Bijbel methode voor kinderen die wordt aangeboden door het NBG. Op de site van Bijbel Basics kunt u lezen hoe zij werken en wat de methode inhoud.

Wij adviseren ouders om een (gratis) account aan te maken via www.bijbelbasics.nl

We hopen jullie, als ouders, op deze manier te ondersteunen bij de geloofsopvoeding van de kinderen en we hopen op deze manier zoveel mogelijk eenheid te creëren in de gebouwen, online en in de kerk zodat er voor de kinderen een doorgaande lijn ontstaat.

Het materiaal voor de verschillende leeftijdsgroepen kun je hier downloaden.

Wij hebben er veel zin in!

DE KINDERWERKERS VAN ALLE GEBOUWEN :-)

Aanvullende informatie per kerkgebouw

Jeruzalemkerk: klik hier voor informatie voor de ouders, klik hier voor informatie voor de leiding. Klik hier voor een beknopte samenvatting van de regels

Maranathakerk: In de Maranathakerk is er tijdens de vakantie geen kinderwerk in de kerk. Vanaf 16 augustus is er weer kindernevendienst, peuternevendienst en Crèche voor alle groepen. Klik hier voor het gebruikersplan.

7d65c9ed-ab71-467c-85c2-b819dfb8b03a.JPG