Let's talk about........

De RE:Start dienst van de maand december gaat over het onderwerp identiteit en seksualiteit. Eigenlijk een mooi onderwerp, maar soms ook iets dat best lastig kan zijn. Iedereen heeft er mee te maken, een mens is een wezen dat van nature seksuele gevoelens heeft. Maar de manier waarop je hiermee omgaat is voor iedereen anders.

Vanuit het christelijke perspectief kan het onderwerp seksualiteit best lastig te bespreken zijn. Veel mensen hebben een mening over het onderwerp en niet iedereen denkt er hetzelfde over. Ook vindt niet iedereen hetzelfde van wat er in de bijbel staat over seksualiteit, waardoor het soms een beladen onderwerp wordt.

Ook als christelijke jongvolwassene krijg je met seksualiteit te maken. Maar hoe ga je hiermee om? Wat staat er in de bijbel over seksualiteit? Wat mag wel en wat mag niet? Hoe ga je met seksualiteit om op de manier zoals God dat bedoeld heeft?

Wil je meer te weten komen? Kom dan op zondag 6 december naar de RE:Start dienst in de Jeruzalemkerk. Hier zal Wim-Kees van Slooten om 19:30 over dit onderwerp spreken. In verband met de maatregelen zijn er voor deze dienst 30 plaatsen in de kerk beschikbaar. Aanmelden kan door een bericht te sturen met je naam en het aantal personen dat je wilt komen naar +31630211990, een DM naar @restart.cgk of door je aan te melden via Scipio. Natuurlijk is de dienst online te volgen via www.cgk-gn.nl of via www.kerkdienstgemist.nl.

7d65c9ed-ab71-467c-85c2-b819dfb8b03a.JPG