Re:start: A call to mission

Deze dienst is een samenwerkingsdienst met de Passionweek te Groningen, dit is een week georganiseerd voor studenten. Er worden verschillende events en talks georganiseerd voor christelijke en niet-christelijke studenten. Een van de medewerkers van de Passionweek, Tiemen Verbree, zal spreken over de missie die wij als christenen hebben gekregen.


In de Bijbel lezen we vaak over hoe je als christen moet leven, hoe je andere mensen over God kunt vertellen en hoe je het koninkrijk van God in je leven kunt laten zien. Als christenen worden wij hier gemotiveerd om op die manier in het leven te staan. Dit klinkt natuurlijk allemaal prachtig, maar hoe doe je dit nu eigenlijk in de realiteit?


Twee vragen staan deze dienst centraal. Ten eerste, hoe kun jij als christen bijdragen wanneer er missie wordt gedaan? God wil graag dat wij als christenen andere mensen vertellen over God, het liefst zo veel en zo ver mogelijk. Wat kun jij doen in je persoonlijke leven om hieraan bij te dragen? Of hoe kun je juist uit je comfortzone stappen om op een nieuwe manier te evangeliseren?
Ten tweede, voor wie bid jij? Het is belangrijk om andere christenen of niet-christenen te steunen in hun zoektocht naar God. Jij hebt de mogelijkheid om andere mensen te steunen en bij te staan. Ook is het belangrijk om mensen te vertellen over Jezus en wie Hij voor jou is, dit kan andere mensen aan het denken zetten.

Benieuwd hoe jij kan bijdragen aan Gods koninkrijk en deze belangrijke missie? Kom dan naar de RE:start dienst op zondag 1 maart om 19:30 in de Jeruzalemkerk.

 

maart2020.jpg

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31

geen dienst