Let’s talk about SEX

RE:Start 6 mei “Let’s talk about SEX”

Sex sells, een kreet die door reclamemakers veel gebruikt wordt en als je goed om je heen kijkt, het lijkt te kloppen. Van shampoo tot kleding, de meest sexy reclamefoto’s en spotjes moeten jou verleiden tot een aankoop. TV-makers spelen graag in op de menselijke behoeften en programma’s als Temptation Island en Love Island hebben daarom seks en verleiding als unique selling point.

De norm m.b.t. seks is al jaren aan het schuiven. De voorlichting verandert, internet geeft je de mogelijkheid om alles op te zoeken en als je niet meerdere bedpartners hebt gehad is dat op z’n minst raar. Allemaal goeie redenen om er in de RE:Start weer een keer aandacht aan te besteden.
We hebben dit keer Cocky Drost uitgenodigd om ons hier wat over te vertellen. Cocky is relatietherapeut en spreker. Ze spreekt heel toegankelijk en ontwapenend en neemt ons op een enthousiaste manier mee in een christelijke visie op relaties en seks.

Voor de goede orde, omdat de RE:Start diensten geen officiële erediensten zijn, maar kerkelijke bijeenkomsten, kán de RE:Start commissie (met toestemming van de kerkenraad) gebruik maken van sprekers in plaats van een voorganger.

 

Website 05 2018

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
26
27
28
29

2019-01_restart.jpg