Zing voor Hem Re:start

ZING VOOR HEM! Vol verwachting klopt ons hart…

4 december is de Re:startdienst iets anders. Het wordt namelijk geen gewone dienst, maar een Sing-in! De band mag helemaal los gaan, met allerlei nummers. Tussendoor zal Gertjan Pathuis een korte overdenking geven over het thema, met als titel ‘Twijfel niet aan je cadeau’.

December, een maand vol verwachtingen. Wat krijg ik van Sinterklaas, welke date neem ik mee naar het kerstdiner, wat brengt het jaar 2017? Vol verwachting klopt ons hart…

Toen Jezus op aarde rondliep zaten de mensen ook vol verwachtingen. Verwachtingen over Jezus, zelfs al voordat Hij geboren was. Wat waren hun verwachtingen dan? Zijn het de wonderen? Is het wat Jezus te vertellen heeft? Of hebben ze zo hun eigen redenen?

Wat zijn jouw verwachtingen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

De Bijbel, een boek om “uit te pakken”. Krijg jij wat je vraagt? Twijfel niet aan je cadeau, want welk cadeau je ook krijgt van God: het past bij je en je hebt het nodig.

Een verwachtingsvolle Re:startdienst, maar wij verwachten dat het te gek gaat zijn! Zondag 4 december, 19.30 uur in de Jeruzalemkerk. Sing-in!